Cursussen

(A070) Begeleide Intervisie

Start op 10 oktober 2023
  • Cursuscode: A070
  • Duur: 4 dagen (let op: dindagmiddag)
  • Datum: 10 oktober 2023 van 14.00 tot 16.30 uur | 3x online
  • Bijdrage voor leden: € 25
  • Groepsgrootte: 6

PILOT

Een combinatie van 1 fysieke bijeenkomst op dinsdagmiddag en 3x online op onderling af te stemmen momenten.

Wie wil het nou niet: een paar keer per jaar de rust nemen om samen met collega’s van andere hogescholen een ervaring te bespreken die je bezighoudt? Maar de tijd ontbreekt, de werkdruk is hoog en de waan van de dag wint steeds weer. Daarom biedt LOShbo als pilot ‘Begeleide Intervisie’ aan.

In een kleine groep starten we live om elkaar te leren kennen en daarna plannen we 3 data (op dinsdagmiddag) voor een online vervolg of afspraken op de werklocatie van één van de groepsleden.  In totaal leg je je dus vast voor 4 keer 2,5 uur en ben je bereid werkervaringen in te brengen en die met anderen te bespreken. Ook ben je actief betrokken bij de inbreng van anderen.

Voorbereiding bestaat uit het beschrijven van een eigen casus/werkervaring en het lezen van wat anderen inbrengen. We zullen verschillende intervisievormen inzetten en ontdekken wat in deze groep/voor jou prettig werkt.

Deze pilot wordt je tegen een zeer gereduceerde bijdrage aangeboden door LOShbo. Aan deze groep kan één deelnemer per hogeschool meedoen, zodat collega’s elkaar hier niet ontmoeten.

Trainster

 

  • Frederike Bunjes

    Frederike Bunjes

    Frederike Bunjes deed als studentendecaan ervaring op aan de PThU, Windesheim en ArtEZ hogeschool voor de kunsten en is geregistreerd supervisor. Zij geeft al jaren supervisie en begeleide intervisie aan studenten van de Universiteit Utrecht, Windesheim en Chr. Hogeschool Ede. Momenteel volgt zij de opleiding tot leersupervisor. De afgelopen drie jaar is zij lid van de Cursusorganisatie van LOShbo.

x