Cursussen

Begeleide Intervisie

PILOT

Een combinatie van 1 fysieke bijeenkomst op dinsdagmiddag en 3x online op onderling af te stemmen momenten.

Wie wil het nou niet: een paar keer per jaar de rust nemen om samen met collega’s van andere hogescholen een ervaring te bespreken die je bezighoudt? Maar de tijd ontbreekt, de werkdruk is hoog en de waan van de dag wint steeds weer. Vorig jaar deden 6 leden mee aan de pilot ´Begeleide intervisie´ en waren enthousiast. Daarom biedt LOShbo dit opnieuw aan.

In een kleine groep starten we live om elkaar te leren kennen en daarna plannen we 3 data  voor een online vervolg of afspraken op de werklocatie van één van de groepsleden. In totaal leg je je dus vast voor 4 keer 2,5 uur en ben je bereid werkervaringen in te brengen en die met anderen te bespreken. Ook ben je actief betrokken bij de inbreng van anderen.

Voorbereiding bestaat uit het beschrijven van een eigen casus/werkervaring en het lezen van wat anderen inbrengen. We zullen verschillende intervisievormen inzetten en ontdekken wat in deze groep/voor jou prettig werkt.

Deze tweede pilot wordt je tegen een zeer gereduceerde bijdrage aangeboden door LOShbo. Aan deze groep kan één deelnemer per hogeschool meedoen, zodat collega’s elkaar hier niet ontmoeten.

Start op 8 oktober 2024
Prijs per persoon Bijdrage voor leden: € 25
Cursuscode A060
Duur 4 dagen
Datum(s) 8 oktober 2024
Groepsgrootte 6
Trainer(s) Frederike Bunjes
Locatie Aristo Meeting Center (Utrecht Centraal Station)
Thema(s) Algemene onderwerpen

Trainer(s)

Frederike Bunjes

Inloggen om aan te melden