We willen je van harte uitnodigen voor onze ALV en jaarcongres, waarin dit jaar het thema “Veerkracht en mentale weerbaarheid voor studenten en studentendecanen” centraal staat.

Vanaf dit moment is het mogelijk je aan te melden, daarvoor moet je eerst even inloggen.

Bij je aanmelding kun je kiezen aan welke onderdelen je deel wilt nemen en of je fysiek of online aansluit. Als je eenmaal voor een van de beide varianten tot deelname (fysiek of online) hebt aangemeld, is wisselen niet meer mogelijk. De fysieke bijeenkomst is alleen op vertoon van een geldige CoronaCheck-app toegankelijk.

Programma 11 november 2021

09:30 uur - 10.00 uur
Inloop bij La Vie Meeting Center Utrecht (bezoekadres: Sint Jacobsstraat 61, 3511 BP Utrecht) of digitaal

10:00 uur - 11:00 uur
Algemene Leden Vergadering

11:00 uur - 11:15 uur
Pauze

11:15 uur - 12:30 uur
Presentatie door Helga Morais, afgestudeerd toegepast psychologe en onlangs gestart met een eigen bedrijf. Zij zal zich richten op het thema “Veerkracht en zelfvertrouwen als basis van coaching”. Het doel is studentendecanen praktische handvatten en werkvormen aan te bieden waarmee zij studenten kunnen helpen hun veerkracht te vergroten.

12:30 uur - 13:30 uur 
Lunch

13:30 uur - 15:30 uur
Interactieve presentatie verzorgd door Matthijs Steeneveld. Hij is positief organisatieadviseur en werkt als trainer, adviseur, spreker en auteur. Hij stelt het werkgeluk van de studentendecanen centraal en bespreekt hoe persoonlijke sterke kanten daarbij kunnen helpen; de zogenaamde sterke kantenbenadering en de vraag hoe sterke kanten kunnen worden ingezet voor lastige situaties.

15:30 uur - 17:00 uur
Afsluiting en borrel voor de fysieke aanwezigen

Als je bij je inschrijving aangeeft digitaal aanwezig te zullen zijn, ontvang je op termijn uiteraard nader bericht van ons omtrent het inloggen.

De inzet en het programma, georganiseerd door de Expertgroep Studentenwelzijn, waarderen we enorm en we kijken uit naar weer een interessante en inspirerende dag.

We hopen elkaar dan ook de 11e november te mogen ontmoeten, graag tot dan!