Nannie Beernink is de nieuwe contactpersoon Decanenpoule.

Recent heeft Jos Nijsen haar taken voor LOShbo neergelegd. Zo was zij o.a. vele jaren onze contactpersoon van de LOShbo-Decanenpoule. We zijn blij dat we in de persoon van Nannie Beernink (decaan bij Fontys Hogescholen) een nieuwe contactpersoon voor de Decanenpoule hebben gevonden.

Jos heeft iedereen die in september 2019 bij de Decanenpoule ingeschreven stond, zelf al persoonlijk van deze wisseling op de hoogte gebracht. Hoog tijd dus om dit nu breed onder de leden kenbaar te maken.

Wat is de Decanenpoule?

De Decanenpoule is opgezet omdat hogescholen bij LOShbo met de vraag kwamen of wij ze in contact konden brengen met ervaren decanen om een (tijdelijke) vacature in te kunnen vullen waarbij er weinig tot geen inwerkruimte is.

Decanen die het leuk vinden om een keer bij een andere hogeschool te werken (detachering als aanvulling op de fte’s) of decanen die net met pensioen zijn en hun expertise nog willen kunnen inzetten, kunnen zich aanmelden bij de Decanenpoule. Er is geen sprake van bemiddeling! Een hogeschool die op zoek is, meldt dat en Nannie zorgt dat de informatie terecht komt bij alle decanen die in de Decanenpoule geregistreerd staan.

Een ieder die contact met de Decanenpoule wil leggen kan Nannie mailen via het reguliere mailadres: decanenpoule@loshbo.nl

Wat leuke weetjes over wat er de afgelopen jaren rondom de Decanenpoule zo’n beetje achter de schermen door Jos is opgepakt:

  • in 2015 – 2106 waren er 2 hbo-vacatures;

  • in 2016 – 2017 waren er 5 hbo- en 2 wo-vacatures;

  • in 2017 – 2018 waren er zelfs 11 hbo- en 2 wo-vacatures; en

  • in 2018 – 2019 waren er 6 hbo-vacatures.

Een resultaat waar niet alleen Jos trots op mag zijn, maar alle LOShbo-leden. Het is fantastisch als vraag en aanbod op deze manier bij elkaar kunnen worden gebracht.

We danken Jos via deze weg nogmaals heel hartelijk voor alle energie die zij in de Decanenpoule heeft gestoken en wensen Nannie alle succes bij het voortzetten van deze mooie activiteit.