Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

LOShbo nieuwsbrief nr 47/Februari 2024

LOShbo nieuwsbrief nr 47/Februari 2024

17 mei 2024

Van de Bestuurstafel

Beste leden,

 

Het nieuwe jaar is al weer anderhalve maand oud. We kijken uit naar het 7e lustrum van LOShbo.

 

Heel graag informeren we jullie over de volgende punten. 

 

Wat houdt je tegen om secretaris te worden?

 

In november heeft Lies Leijs haar voorzitterschap neergelegd en heeft Benny Rebergen het stokje overgenomen. De functie van secretaris is nu vacant.

Wat houdt je tegen om secretaris te worden? Laat het ons weten.

 

Aankondiging poll

Tijdens de ALV op 9 november 2023 heeft een van onze leden, Alvar van Rijn, de vraag gesteld of forumposts langer dan 2 jaar zichtbaar kunnen blijven.

Het bestuur heeft tijdens de ALV aangegeven dit punt bij de leden onder de aandacht te brengen. Binnenkort kunnen jullie een poll verwachten op het forum over bovengenoemd punt.

Voorjaarsconferentie 2024 en tevens lustrum

De voorjaarsconferentie in het 35e LOShbo-jaar, waarbij tevens het 7e lustrum gevierd wordt, zal op dinsdagmiddag 9 april 2024 plaatsvinden in De Lik in Utrecht. Het thema luidt: Rituelen binnen het studentendecanaat.

 

De uitnodiging hiervoor is reeds gestuurd. Aanmelden kan tot en met 19 maart 2024. De voorjaarsconferentie is alleen fysiek bij te wonen.

Expertgroepmeeting met bestuur

Op 7 maart is er weer een Expertgroepmeeting. Bedoeling van de ontmoeting is om elkaar over en weer te informeren wat er zoal speelt. De leden van de Expertgroepen zijn inmiddels uitgenodigd.

 

 

Hartelijke groet,

LOShbo bestuur

 

Benny, Sher en Ingrid

Dankbericht van Anton van den Hoeven

Anton liet ons het volgende weten:

 

"Mijn grote dank voor de vele hartverwarmende afscheidswensen en attenties die ik op de laatste cursusdag heb gekregen! Van te voren had ik daar best een dubbel gevoel over: heel leuk om degenen te zien die ik al vele jaren meemaak in de cursussen, maar ook weemoedig dat dit nu echt voorbij gaat. Maar zowel alle reacties op de cursusdag zelf als de mooie afscheidsmap die ik thuis met hel veel plezier heb gelezen, maakten dit echt tot een feest. Het is belangrijk om goed afscheid te nemen en wat hebben jullie dat goed gedaan! Samen met de lezing op de jaarvergadering (met de terugblik op de wet studiefinanciering en daarmee ook op mijn loopbaan die daar zo mee verweven is), sluit dit heel mooi af wat ik al die jaren met heel veel plezier heb gedaan. Dank voor alle mooie en hartelijke woorden: ik kijk er met heel warme herinneringen op terug!"

Colofon

De volgende LOShbo nieuwsbrief verschijnt in de lente op donderdag 18 april 2024. Nieuwsberichten kunnen worden gestuurd naar: g.zindovic@hva.nl                      (deadline: 11 april) 

‍www.loshbo.nl