Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

LOShbo nieuwsbrief nr 42/Januari 2023

LOShbo nieuwsbrief nr 42/Januari 2023

16 mei 2024

Van de bestuurstafel:

Beste leden,

 

Het nieuwe jaar is alweer anderhalve maand oud. De donkere dagen hebben we achter ons gelaten en we kijken uit naar een zonnig voorjaar.

 

Heel graag informeren we jullie over de volgende punten.

 

Wijzigingen in het bestuur

·        Afgelopen november is Edith Geurts van Kessel afgetreden als secretaris van het bestuur. Gelukkig en ook heel fijn hebben we een vervanger voor haar kunnen vinden. Benny Rebergen heeft zich bereid verklaard om als secretaris in het bestuur plaats te nemen. In april (tijdens de Voorjaarsconferentie) zal de stemming plaatsvinden.

·        Helaas heeft Lies Leijs besloten om in november 2023 af te treden als voorzitter van het bestuur. We zijn daarom dringend op zoek naar een opvolger die het stokje van Lies wil overnemen! Heb je interesse? Laat het ons weten. Dit kan door een mail te sturen naar info@loshbo.nl.

 

Voorjaarsconferentie 2023

De Voorjaarsconferentie zal op dinsdagmiddag 4 april 2023 plaatsvinden in Zwolle. Het thema dat dan centraal staat is ‘De impact van financiële problemen’. Als het goed is, heb je de uitnodiging al ontvangen via de mail. Je kunt je via de site van LOShbo aanmelden (altijd eerst als lid inloggen en dan naar de aanmeldbutton). Ook deze bijeenkomst zal zowel fysiek als online plaatsvinden. Voor de fysiek aanwezige deelnemers zal er een lunch vooraf aangeboden worden.

 

Het programma bestaat uit 2 presentaties en een interactieve sessie. De presentaties worden gegeven door:

-        Olaf Simonse, onderzoeker en adviseur bij Kenniscentrum Psychologie en Economisch Gedrag.

-        Annemarieke van der Veer, senior onderzoeker bij het lectoraat Schulden en Incasso, en Gerrit-Jan Lanting, onderzoeker bij het lectoraat Financieel-Economische Innovatie.

Expertgroepmeeting met bestuur

Op 21 maart is er weer een Expertgroepmeeting in Utrecht. Bedoeling van de ontmoeting is om elkaar over en weer te informeren wat er zoal speelt. De leden van de Expertgroepen zijn inmiddels uitgenodigd.

 

Hartelijke groet,

LOShbo Bestuur

Lies, Sher en Ingrid

COLOFON

De volgende LOShbo nieuwsbrief verschijnt op donderdag 20 april.

Nieuwsberichten kunnen gestuurd worden naar: 

g.zindovic@hva.nl (deadline: 13 april)     

www.loshbo.nl