Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

LOShbo Nieuwsbrief nr 37/ Mei 2022

LOShbo Nieuwsbrief nr 37/ Mei 2022

Van de bestuurstafel:

 

 

Beste leden,

 

We kijken terug op een zeer geslaagde hybride Voorjaarsconferentie waarin het thema ‘Zorgplicht’ centraal stond. Het aantal belangstellenden was overweldigend! Nogmaals dank aan de Expertgroep Wet- en regelgeving voor de organisatie van het inhoudelijke programma. De presentaties en de opnames van de presentaties zullen, zodra deze beschikbaar zijn, gedeeld worden op loshbo.nl > documenten > voorjaarsconferentie > voorjaarsconferentie 12 april 2022.

 

Heel graag informeren we jullie over de volgende punten:

 

·     Zoals tijdens de korte ALV voorafgaand aan de Voorjaarconferentie al gemeld is, is er een nieuwe Penningmeester in het bestuur van LOShbo, Sheratée Marlin. Sheratée (Sher) heeft het stokje overgenomen van Lies Leijs, die een jaar lang interim penningmeester was naast haar voorzitterschap. Sheratée is studentendecaan bij de Hogeschool Leiden. We zijn erg blij dat zij zich heeft aangesloten bij het bestuur en heten haar van harte welkom en wensen haar veel succes.

·     Eind van dit studiejaar verlaat Francis van Hekelen de cursusorganisatie. Helaas kan haar beoogde opvolger vanwege persoonlijke omstandigheden in ieder geval komend studiejaar nog niet het stokje van haar overnemen. Daarnaast heeft, helaas voor ons, Frederike Bunjes vanaf 1 juni een andere baan buiten het hbo gekregen. We zijn dan ook dringend op zoek naar opvolgers voor de cursusorganisatie. Voorlopig zal Frederike nog actief zijn in de cursusorganisatie om te zorgen voor continuïteit en om de opvolger in te werken. Heb je interesse om in de cursusorganisatie plaats te nemen, neem dan contact met ons op. Misschien goed om te weten dat er een vrijwilligersvergoeding tegenover staat.

·     In november 2022 zal er ook een bestuurswissel plaatsvinden. Heb je interesse om in het bestuur plaats te nemen? Laat het ons weten. Ook voor bestuursleden is er een vrijwilligersvergoeding.

 

 

Hartelijke groet,

LOShbo Bestuur

Lies, Edith en Ingrid

 

 

 

 

 

 

COLOFON
De volgende LOShbo nieuwsbrief verschijnt op donderdag 16 juni. Op naar de zomer. Nieuwsberichten kunnen gestuurd worden naar g.zindovic@hva.nl (deadline 9 juni 2022) 

‍www.loshbo.nl